Endret: 6 feb 2017     Opprettet: 18 okt 2016

Ny hjemmesideløsning fra Obos

Den nye løsningen skal være enklere å bruke for oss som legger ut artikler og for dere som leser dem.

Når du logger deg inn, vil du nå finne de nyeste artiklene på selve forsiden (Hjem). Den innledende teksten vi hadde om borettslaget, har vi valgt å flytte fra forsiden til menyavsnittet "Om oss". 

Vi har også gjort noen mindre justeringer i menyoppsett med tilhørende artikler for å tilpasse oss det nye formatet. Ellers har vi opprettholdt mest mulig slik det var, slik at du skal kjenne deg igjen og lett finne fram til informasjonen du søker. Du må likevel regne med en viss tilvenningsprosess. F.eks. kan det være enklere å bruke tilbake-funksjonen på PC, nettbrett og mobil framfor menyene - spesielt ved bruk av stikkordsregisteret.

Nettsiden tilpasser seg forskjellige formater avhengig av hva du bruker av PC, nettbrett og mobil. Hvis du synes nettsiden blir vanskelig å lese hos deg, er det fint om du gir beskjed i en mail til styret (bruk gjerne skjemaet under "Kontakt oss"). Angi hva du reagerer på og hvilken plattform du bruker, så sjekker vi om det er noe vi kan gjøre for å bedre situasjonen.